Dé specialist in totaalrenovatie

Adyasbouw ontwikkelt en realiseert projecten binnen de particuliere en zakelijke bouw.

Adyas bouw

Specialist in totaalrenovatie


  Totaalrenovatie

  Een totaalrenovatie is een volledige renovatie van je woning. Zowat alle onderdelen worden vernieuwd en vaak wordt er veel afgebroken en heropgebouwd.

  Met een totaalrenovatie kunt u de woning volledig ombouwen naar uw eigen smaak en wensen. Tegenwoordig kiest men steeds vaker om een nieuwe of bestaande woning te verbouwen.

  Als u een nieuwe woning koopt, kan het huis verouderd zijn of niet volledig aan uw smaak voldoen. Met een totaalrenovatie kunt u dit gemakkelijk oplossen. Hetzelfde geldt voor een bestaande woning. Door de woning te renoveren, kunt u uw huis moderner maken en beter laten inspelen op uw behoeften.

  SPOEDKLUS?

  24/7 bereikbaar op
  0183 – 20 30 05

  Transparant & helder.

  Gratis offerte

  Een offerte is gratis en vrijblijvend

  Gratis contact

  Stuur ons gemakkelijk een e-mail of bel op: 0183 – 20 30 05

  Afspraak gepland

  Binnen 1 minuut een afspraak gepland.

  Ontvang gratis een scherpe offerte in je mailbox.

  Aanbouw, uitbouw & opbouw

  Aanbouw;
  Een aanbouw is een bouwwerk die aan de bestaande woning wordt geplakt en waar je een afzonderlijke ruimte voor terugkrijgt. De buitenmuren blijven gewoon staan, maar er is wel een verbinding tussen de twee kamers door middel van een deur.

  Uitbouw;
  Een uitbouw is een vergroting van een al bestaande ruimte, wat betekent dat de buitenmuur wordt verplaatst. Je kunt bijvoorbeeld je keuken uitbouwen of je woonkamer om deze groter te maken.

  Opbouw;
  Je kunt ook kiezen om naar boven toe te bouwen. Een dakopbouw is een extra verdieping boven op een bestaande woning. De nieuwe verdieping staat in verbinding met de woning door middel van een trap. Een opbouw is een extra woonruimte.

  Maatwerk;
  Het maken van een aanbouw, uitbouw en opbouw is bij ons altijd maatwerk en wordt in de stijl van uw woning uitgevoerd. Naast het feit dat deze 3 opties op dit moment er populair zijn zal de waarde van uw woning ook toenemen.

  Interesse? Vraag eens een gratis vrijblijvende offerte aan.

  Kom gratis in contact.

  Wij staan 7 dagen in de week klaar om al je vragen te beantwoorden.