Dakdekker Hardinxveld

Dakdekker nodig in Hardinxveld? Kies dan voor kwaliteitsgarantie en vakmanschap.

Adyas Bouw

Specialist in dakbedekking


  Dé dak specialist in Hardinxveld

  Heeft u vernieuwing of reparatie nodig aan uw dak in de omgeving van Hardinxveld? Maak dan kennis met Adyas Bouw. Wij renoveren, repareren en vernieuwen uw dak. Daarnaast bieden we een spoed oplossing bij lekkage aan uw dak. Er is werkelijk geen dak te klein of te groot voor ons. Onze ervaren dakdekkers werken nauwkeurig, kunnen snel ter plaatse zijn in Hardinxveld en hebben liefde voor het vak.

  Voordat wij met onze werkzaamheden starten voeren we eerst een gratis dak inspectie uit. Naast onze eigen bevindingen luisteren wij graag naar uw wensen en mening en bespreken we samen met u de mogelijkheden. Uiteraard zullen wij u ten alle tijden adviseren en bieden wij 10 jaar garantie op al onze dakwerken.

  Onderhoud van daken in Hardinxveld

  Door de jaren heen zal uw dakbedekking slijten. Er is dan ook geen ontkomen aan. Uw dak maar ook uw dakkapel heeft onderhoud nodig. Wij nemen het werk graag uit handen en laten onze enthousiaste specialisten het onderhoud nauwkeurig uitvoeren.

  Met 45 bevlogen vakmannen kunnen wij alles in eigen beheer uitvoeren op ieder project in Hardinxveld. Ons motto staat voor ‘ beloven en waarmaken’. Door continu kwaliteit en service te leveren onderscheiden wij onszelf.

  Wat u van ons kan verwachten

  Adyas Bouw BV is de aannemer die u ontzorgt. Met de twee kernwaarden; transparant en eerlijkheid voorop gaan wij altijd voor een langdurige samenwerking. Hiermee zijn we de loyale, duurzame en innovatieve bouwer.

  Een dakdekker in Hardinxveld nodig? Kom direct in actie en bel ons op nummer 0183 – 20 30 05. Wij komen graag bij u langs voor een gratis dakinspectie en lossen uw problemen met uw dak snel en vakkundig op. Wilt u liever eerst wat meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan ons offerte formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  SPOEDKLUS?

  24/7 bereikbaar op
  0183 – 20 30 05

  Hellende daken of platte daken, nieuwbouw of renovatie, het maakt voor ons niet uit. 150.000 m2 dakbedekking is wat wij jaarlijks weg werken. Hier zijn wij trots op! Niet alleen in Hardinxveld maar ook landelijk ontvangen wij opdrachten van diverse klanten en opdrachtgevers waar wij met trots voor werken.

  Ooit traditioneel begonnen als duurzame villabouwer. Inmiddels een aannemer welke duurzaam en modulair de markt verovert. Hierbij werken wij nauw samen met lokale en landelijke relaties. Ons werk is niet alleen te vinden bij kleine projecten maar absoluut ook bij grote projecten.

  Niets is zo vervelend als lekkage aan uw dak. Laat daarom altijd op tijd uw dak  inspecteren en jaarlijks uw dak onderhouden. Hiervoor kunt u vrijblijvend een offerte opvragen bij ons.

  De prijs per m2 is sterk afhankelijk van het soort dakbedekking en wat voor soort dak u heeft. Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met Adyasbouw.

  Ieder dak heeft onderhoud nodig en het is heel belangrijk om dit op tijd te doen.

  Om een doelgericht prijsindicatie af te geven is het altijd goed om uw dak eerst te bezichtigen.

  Transparant & helder.

  Gratis offerte

  Een offerte is gratis en vrijblijvend

  Gratis contact

  Stuur ons gemakkelijk een e-mail of bel op: 0183 – 20 30 05

  Afspraak gepland

  Binnen 1 minuut een afspraak gepland.

  Ontvang gratis een scherpe offerte in je mailbox.

  Voor alle dakwerken

  Schakel Adyas Bouw in voor al uw dakwerken in Hardinxveld. Niet alleen profiteert u dan van de scherpste prijs maar ook van de beste kwaliteit. Een dakinspectie doen wij gratis waardoor een dakreparatie al snel en vakkundig uitgevoerd kan worden.

  Duurzaam en innovatief

  Wij hechten waarde aan duurzaam en innovatie. Door gerecycled materiaal te gebruiken en ons bouwafval te scheiden dragen wij een steentje bij aan deze 2 waarden. Wij staan voor verantwoord bouwen en dit laten wij graag zien in ons manier van werken. Denk hierbij aan een eigen elektrisch wagenpark, het gebruik van groene energie, het aanleggen van groene daken etc.

  • Altijd binnen 24 uur op locatie

  • 10 jaar garantie op onze dakwerken

  • Gratis offerte binnen 24 uur

  • 30 jaar een vakbedrijf

  Nieuwsgierig naar ons portfolio?

  Kom gratis in contact.

  Wij staan 7 dagen in de week klaar om al je vragen te beantwoorden.