Dé specialist in spouwisolatie

Adyasbouw ontwikkelt en realiseert projecten binnen de particuliere en zakelijke bouw.

Adyas bouw

Specialist in spouwisolatie


  Spouwisolatie

  Laat door Adyasbouw uw spouwmuur isoleren! Wanneer u voor spouwmuurisolatie kiest zorgt u niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

  Dankzij een muurisolatie blijft de warmte langer in huis, waardoor u minder hoeft te stoken. Op deze manier verbruikt u zo tot 30 procent minder energie.

  Bij een tussenwoning kunt u gemakkelijk €250 per jaar besparen en bij een vrijstaande woning kan dit zomaar oplopen tot €950,-

  SPOEDKLUS?

  24/7 bereikbaar op
  0183 – 20 30 05

  Transparant & helder.

  Gratis offerte

  Een offerte is gratis en vrijblijvend

  Gratis contact

  Stuur ons gemakkelijk een e-mail of bel op: 0183 – 20 30 05

  Afspraak gepland

  Binnen 1 minuut een afspraak gepland.

  Ontvang gratis een scherpe offerte in je mailbox.

  Isoleren van muren

  Voor spouwisolatie hebben wij 2 soorten isolatie materiaal:

  EPS Parels
  EPS parels zijn kleine bolletjes van geëxpandeerd polystyreen en worden vaak gebruikt als isolatiemateriaal in de bouw. Ze hebben uitstekende isolerende eigenschappen en zijn duurzaam, bestand tegen vocht en schimmel. EPS parels worden vaak gebruikt voor spouwmuurisolatie, waarbij ze worden geblazen in de spouwmuur van een huis om warmteverlies te beperken en het comfort te verbeteren. Spouwmuurisolatie met EPS parels is een snelle en eenvoudige manier om een huis te isoleren en kan leiden tot aanzienlijke besparingen op de energierekening.

  Knauf Supafil HR++
  Het aanbrengen van Knauf Supafil HR++ minerale wol spouwmuurisolatie is een zeer effectieve manier van spouwmuurisolatie. Deze minerale wol is gemaakt van minimaal 80 % gerecycled glas. Mede hierdoor is dit materiaal een van de meest duurzame product in isolatiemateriaal. Supafil is behandeld met siliconen en daardoor vochtwerend. Tevens is het product onbrandbaar en zorgt het voor een gegarandeerde constante isolatiewaarde zonder risico op doorzakken. Gemiddeld ligt de terugverdientijd qua investering en besparing op stookkosten op 3 a 4 jaar, met de hoge gasprijzen is dit een stuk sneller. Het aanbrengen van Supafil is meestal binnen een dag uitvoerbaar en er zijn geen ingrijpende aanpassingen aan de woning nodig.

  Hoe wij kunnen helpen

  Vraag vrijblijvend een offerte aan! Dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen waarbij er een monteur komt inmeten. Nadat de monteur is geweest ontvangt u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. De voordelen op een rij:

  Bezuiniging
  Spouwmuurisolatie kost relatief weinig, terwijl de besparing groot is.

  Onbrandbaar
  Knauf supafil spouwmuurisolatie is onbrandbaar.

  Vochtafstontend
  Het materiaal die wij gebruiken is vochtafstotend en dampdoorlatend.

  Hoge Rd waarde
  Knauf Supafil bied een hoge isolatiewaarde aan.

  Geluid demping
  Knauf Supafil heeft goede akoestische (geluiddempende) prestaties.

  Snel uitgevoerd
  Binnen 1 werkdag uitvoerbaar

  Kom gratis in contact.

  Wij staan 7 dagen in de week klaar om al je vragen te beantwoorden.