Over Adyasbouw

Leer ons kennen en ervaar de voordelen van een specialist.

Wij zijn een aannemer die landelijk actief is.

Wij nemen het werk graag uit handen en laten onze enthousiaste specialisten het werk nauwkeurig uitvoeren. Met 45 bevlogen vakmannen kunnen wij alles in eigen beheer uitvoeren op ieder project. Ons motto staat voor ‘ beloven en waarmaken’. Door continu kwaliteit en service te leveren onderscheiden wij onszelf.

Ooit traditioneel begonnen als duurzame villabouwer. Inmiddels een aannemer welke duurzaam en modulair de markt verovert. Hierbij werken wij nauw samen met lokale en landelijke relaties. Ons werk is niet alleen te vinden bij kleine projecten maar absoluut ook bij grote projecten.

Wij richten onze pijlen op duurzaam en innovatief werken. Wij staan voor verantwoord bouwen en dit laten wij graag zien in ons manier van werken. Denk hierbij aan een eigen elektrisch wagenpark, het gebruik van groene energie, het aanleggen van groene daken etc.

500+
Projecten afgerond

45+
Professionele vakmannen

500+
Tevreden klanten

24/7
Spoed service

Door continu kwaliteit en service te leveren onderscheiden wij onszelf.

Dé specialist in daken

150.000 m2 dakbedekking is wat wij jaarlijks weg werken. Hier zijn wij trots op! Landelijk ontvangen wij opdrachten van diverse klanten en opdrachtgevers waar wij met trots voor werken. Of het nou hellende daken zijn of platte daken, nieuwbouw of renovatie, het maakt voor ons niet uit.

Duurzaam en innovatief

Een aannemer die mee gaat met de tijd. Wij hechten waarde aan duurzaam en innovatie. Door gerecycled materiaal te gebruiken en ons bouwafval te scheiden dragen wij een steentje bij aan deze 2 waarden.

Nieuwsgierig naar ons portfolio?

Kom gratis in contact.

Wij staan 7 dagen in de week klaar om al je vragen te beantwoorden.