Dé specialist in dakbedekking & gevel

Adyasbouw ontwikkelt en realiseert projecten binnen de particuliere en zakelijke bouw.

Adyas bouw

Specialist in dakbedekking & gevel


  Dakbedekking

  Wij renoveren, repareren en vernieuwen. Het is maar net wat uw dak nodig heeft. Geen dak is te klein of te groot voor ons. Wij werken landelijk, onze ervaren dakdekkers werken nauwkeurig en hebben liefde voor het vak.

  Voordat we starten voeren wij een gratis dak inspectie uit. Naast onze eigen bevindingen luisteren wij graag naar uw wensen en mening. Uiteraard zullen wij u ten alle tijden adviseren.

  Wij geven niet voor niets 10 jaar garantie op al onze dakwerken.

  SPOEDKLUS?

  24/7 bereikbaar op
  0183 – 20 30 05

  Zonnepanelen

  Zonnepanelen zijn een investering in een duurzame toekomst. De zon en wind zijn eeuwige energiebronnen die altijd beschikbaar zijn. Dus waarom zou je ze niet gebruiken?

  Wat zijn de kosten?

  De kosten voor de installatie van de zonnepanelen is sterk afhankelijk van uw type dak. Een hellend of een plat dak heeft dan ook een sterke invloed op de bepaling van de prijs. Naast het type dak die u heeft wordt er samen met u gekeken naar de beste oplossing qua soort paneel en de hoeveelheid. Zodra deze 4 waarden bekend zijn kunnen wij een offerte opmaken met een gespecificeerde prijs.

  Kunnen er zonnepanelen op mijn dak geïnstalleerd worden?

  Wij kunnen op ieder dak zonnepanelen installeren.

  Wat levert het mij op aan energie?

  Dit is enkel nauwkeurig te berekenen bij een bezichtiging aan uw dak. Hierbij wordt gekeken naar de ligging van uw dak en onder andere naar het aantal te installeren panelen. Samen met u kunnen we dit bij voorhand al berekenen en brengen wij het beste advies uit.

  Heb ik garantie?

  Op al onze zonnepanelen zit standaard een fabrieksgarantie van 2 jaar. Naast de garantie op de zonnepanelen geven wij 5 jaar garantie op ons installatiewerk.

  Transparant & helder.

  Gratis offerte

  Een offerte is gratis en vrijblijvend

  Gratis contact

  Stuur ons gemakkelijk een e-mail of bel op: 0183 – 20 30 05

  Afspraak gepland

  Binnen 1 minuut een afspraak gepland.

  Ontvang gratis een scherpe offerte in je mailbox.

  Gevel

  Je ziet het steeds vaker, een elegante of luxe afgewerkte gevel. Voor al uw aanvragen en wensen met betrekking tot uw gevel kunt u terecht bij Adyasbouw. Van boeiboorden tot vliesgevel techniek staat Adyasbouw klaar voor u.

  Kom gratis in contact.

  Wij staan 7 dagen in de week klaar om al je vragen te beantwoorden.