Dé specialist in dakisolatie

Adyasbouw ontwikkelt en realiseert projecten binnen de particuliere en zakelijke bouw.

Adyas bouw

Specialist in dakisolatie


  Dakisolatie

  Voor de isolatie van een plat dak worden meestal XPS of PIR platen gebruikt. Deze platen zijn drukvast en beloopbaar. Dat is handig wanneer je een plat dak van buitenaf isoleert, want je kunt dan (met beleid) over de platen lopen. PIR heeft bovendien een hoge isolatiewaarde. Zelfs met een dunne plaat PIR bereik je al een goede Rd-waarde.

  Bij het isoleren van een plat dak is het mogelijk om van buitenaf of van binnenuit te isoleren. Bij isolatie van buiten af wordt de isolatie direct onder de dakbedekking geplaatst. Voor deze toepassing wordt meestal voor PIR of XPS gebruikt. Het resultaat is een warm-dak-constructie.

  SPOEDKLUS?

  24/7 bereikbaar op
  0183 – 20 30 05

  Transparant & helder.

  Gratis offerte

  Een offerte is gratis en vrijblijvend

  Gratis contact

  Stuur ons gemakkelijk een e-mail of bel op: 0183 – 20 30 05

  Afspraak gepland

  Binnen 1 minuut een afspraak gepland.

  Ontvang gratis een scherpe offerte in je mailbox.

  Isoleren van het dak

  Warmte stijgt naar boven, om warmteverlies te voorkomen is het isoleren van je dak vaak de eerste stap. Je ziet ook dat grotendeels van de markt start met deze stap. Zowel hellende daken als platte daken kunnen prima geïsoleerd worden. Voor platte daken worden vaak harde isolatie platen gebruikt welke PIR of XPS platen worden genoemd. Deze platen bevatten een hoge isolatie waarde.

  Voor Hellende daken worden vaak zachte isolatie platen gebruikt, denk hierbij een glaswol en isolatiefolie. De duur voor het isoleren van je dak hangt af van de m2 van je platte of hellende dak. Nadat je dak geïsoleerd is merkt u meteen het verschil in warmte en geluid. Het resultaat is dus meteen meetbaar.

  Hoe wij kunnen helpen

  Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website. U wordt binnen 24 uur terug gebeld door een adviseur.

  De adviseur plant een vrijblijvende inmeting met onze monteur. Nadat de monteur is geweest ontvang u binnen 24 uur een offerte.

  Wij kunnen vaak binnen 3 weken uw dak isoleren.

  Kom gratis in contact.

  Wij staan 7 dagen in de week klaar om al je vragen te beantwoorden.