Dé specialist in zonnepanelen

Adyasbouw ontwikkelt en realiseert projecten binnen de particuliere en zakelijke bouw.

Adyas bouw

Specialist in zonnepanelen


  Zonnepanelen

  Zonnepanelen zijn een uitstekende investering. Niet alleen voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Geen wonder dus dat steeds meer mensen zonnepanelen kopen. Zonnepanelen die op het dak zijn geïnstalleerd, voeden het huis en gebruiken de zonnestralen om elektriciteit op te wekken. Het is een natuurlijke en duurzame energiebron.

  SPOEDKLUS?

  24/7 bereikbaar op
  0183 – 20 30 05

  Zonnepanelen plaatsen

  Bij AdyasBouw leveren we niet alleen uw zonnepanelen, wij doen al het werk. Zonnepanelen zijn inclusief installatie. AdyasBouw staat garant voor de vakkundige plaatsing van zonnepanelen. De werkzaamheden bestaan uit het plaatsen van de dak haken en profielen waarop de panelen rusten, alsmede het plaatsen van de zonnepanelen zelf en het aansluiten op de meterkast. Van a tot z leveren wij de zonnepanelen inclusief een app waarmee u alle opgewekte energie kunt volgen.

  Voordat u de zonnepanelen laat plaatsen, is het belangrijk om te weten of uw dak geschikt is, hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen en hoeveel stroom u kunt verwachten. Door te bepalen waar we de zonnepanelen het beste kunnen plaatsen doen we dat op twee manieren, het optimale leg plan bepalen van afstand of ter plekke door de gediplomeerde installateur. Een schuin dak op het zuiden vangt de meeste zonnestralen op en geeft dus de hoogste stroomopbrengst. Maar ook een dak op het oosten en westen is vaak prima geschikt. De stroomopbrengst zal wat lager zijn dan op het zuiden, maar het is nog steeds aantrekkelijk. Voor daken die deels in de schaduw liggen raden wij aan je te laten informeren over micro-omvormers of power optimizers. Daarmee hebben de deels beschaduwde panelen geen negatief effect op de andere panelen die wel in de zon liggen. Aarding van de zonnepanelen is ook belangrijk. Om gevaarlijke situaties en lagere opbrengsten te voorkomen.

  Transparant & helder.

  Gratis offerte

  Een offerte is gratis en vrijblijvend

  Gratis contact

  Stuur ons gemakkelijk een e-mail of bel op: 0183 – 20 30 05

  Afspraak gepland

  Binnen 1 minuut een afspraak gepland.

  Ontvang gratis een scherpe offerte in je mailbox.

  Hoe wij kunnen helpen

  Onze adviseurs kunnen samen met u tot een besluit komen wat voor u het beste uitkomt.

  Neem contact met ons op via 0183-20 30 05 of via info@adyasbouw.nl

  Kom gratis in contact.

  Wij staan 7 dagen in de week klaar om al je vragen te beantwoorden.