Dé specialist in split unit airco’s

Adyasbouw ontwikkelt en realiseert projecten binnen de particuliere en zakelijke bouw.

Adyas bouw

Specialist in split unit airco’s


  Split unit airco’s

  Een split unit airco systeem bestaat uit 2 delen. Een buitenunit en één of meerdere binnenunits. Een single split unit systeem is geschikt voor het koelen of verwarmen van 1 kamer en een multi split airco voor meerdere ruimtes. Het grote voordeel van een split airco systeem, is dat de buitenunit niet in de woning staat, waardoor u geen last heeft van geluidshinder die een verrijdbare mobiele airco wel heeft. Welk split unit airco systeem u ook wilt kopen, ze zijn allemaal fluisterstil.

  Je ziet steeds meer mensen kiezen voor een split unit airco om het huis in de winter te verwarmen en te koelen in de zomer. Vooral met de huidige gas prijzen is het verwarmen met een split unit ideaal!

  SPOEDKLUS?

  24/7 bereikbaar op
  0183 – 20 30 05

  Installeren en aansluiten

  Onze gecertificeerde en ervaren monteurs zorgen in heel Nederland voor een vakkundige installatie en montage van uw systeem. Zij vormen de basis voor een goede, probleemloze werking van uw airconditioning; een systeem waar ú op kunt rekenen.

  Airconditioning installaties worden afgestemd op de inhoud grootte van de ruimte, de warmte last en de bezetting van de betreffende ruimte. Nadat een van onze adviseurs is langs geweest hebben zij een vermogen bepaald en een installatie bepaald die voldoet. Na volledige installatie van een airconditioning wordt de installatie gevuld met het juiste koudemiddel. De diameter van de leiding en de lengte bepalen hoeveel koudemiddel er moet worden toegevoegd of juist worden verwijderd. Deze handeling vraagt om kennis en ervaring om te komen tot een goede werking van de airconditioning.

  Transparant & helder.

  Gratis offerte

  Een offerte is gratis en vrijblijvend

  Gratis contact

  Stuur ons gemakkelijk een e-mail of bel op: 0183 – 20 30 05

  Afspraak gepland

  Binnen 1 minuut een afspraak gepland.

  Ontvang gratis een scherpe offerte in je mailbox.

  Hoe wij kunnen helpen

  Heeft u interesse in een split unit airco? Neem dan contact met ons op door vrijblijvend een offerte aan te vragen. Hierna wordt u gebeld door een collega die met u een vrijblijvende afspraak inplant.

  Tijdens het bezoek van onze monteur worden er metingen gedaan van de ruimtes. Zodra alle gegevens bekend zijn gaat de monteur weer op pad. Binnen 24 uur ontvangt u vervolgens een vrijblijvende offerte.

  Kom gratis in contact.

  Wij staan 7 dagen in de week klaar om al je vragen te beantwoorden.