Dé specialist in elektrische boilers

Adyasbouw ontwikkelt en realiseert projecten binnen de particuliere en zakelijke bouw.

Adyas bouw

Specialist in elektrische boilers


  Boilers

  Met de Elektrische boilers die wij zorgvuldig hebben uitgekozen krijg je warm water in huis en bespaar je nog veel op je verbruikskosten. Bovendien zijn er geen gasaansluitingen, schoorsteenaansluitingen en andere omslachtige installaties nodig. Alleen een stopcontact en wateraansluiting.

  De moderne manier van water verwarmen is natuurlijk elektriciteit. Elektrische boilers hebben vele voordelen ten opzichte van traditionele methoden om water te verwarmen. Zo zijn elektrische boilers veel veiliger en hebben ze veel minder aansluitingen en afvoeren nodig dan ouderwetse gasinstallaties.

  Een elektrische boiler kopen is voor iedereen een echte aanrader. Het kost weinig en kan je op de lange termijn veel geld besparen. Natuurlijk doe je iets goeds voor de wereld om je heen.

  SPOEDKLUS?

  24/7 bereikbaar op
  0183 – 20 30 05

  Elektrische boilers

  Elektrische boilers zorgen ervoor dat u warm water in keuken, tapwater en douche water verwarmt wordt zonder gas te gebruiken. Dit betekend dat u uw CV ketel enkel nog gebruikt voor uw radiatoren of vloerverwarming. Met de huidige gas prijzen is een elektrische boiler natuurlijk ideaal!

  De elektrische boiler wordt geplaatst naast uw Cv ketel. Het is daarom erg belangrijk dat er ruimte is naast uw CV ketel. De installatie van een elektrische boiler is vaak binnen 1 dag uitgevoerd. Daarna kunt u direct gebruik maken van uw elektrische boiler.

  Wij kunnen u op afstand adviseren van de boiler inhoud. Dit verschilt namelijk per huishouden.

  Transparant & helder.

  Gratis offerte

  Een offerte is gratis en vrijblijvend

  Gratis contact

  Stuur ons gemakkelijk een e-mail of bel op: 0183 – 20 30 05

  Afspraak gepland

  Binnen 1 minuut een afspraak gepland.

  Ontvang gratis een scherpe offerte in je mailbox.

  Hoe wij kunnen helpen

  De elektrische boiler installatie duurt maximaal 1 werkdag. Neem vrijblijvend contact met ons op en onze collega kan u op afstand adviseren welke type boiler het beste past bij uw huishouden.

  Kom gratis in contact.

  Wij staan 7 dagen in de week klaar om al je vragen te beantwoorden.